Видео програми



#1 Video Converter конвертира филми между форматите AVI, MPEG-1, MPEG-2, VCD, SVCD, DVD, WMV, ASF, VOB и DAT, като използва кодеците, налични на Вашия компютър. Програмата екстрактва картини или аудио в MP3, WMA и WAV. Също така с програмата можете да режете или слепвате видеофайлове.



Изтегли
Официална страница
Размер: 6.30 MB
Лиценз: Платен (Shareware)
ОС: Windows All

All My Movies е удобна програма, с чиято помощ ще каталогизирате филмите си. Без значение на какъв носител са - DVD, CD, VHS или др. вие лесно ще можете да ги съберете на едно място. Програмата автоматично ще потърси информация за филмите ви в интернет, като така по-късно ще можете да търсите сред филмите си по година, по жанр, по артисти и други характеристики. Програмата поддържа интерфейс на различни езици, като българският все още не е сред тях, но авторите учтиво канят ентусиастите да помогнат. Също така те отправят друго предизвикателство към вас - ако намерите бъг или правописна грешка в All My Movies и изпратите репорт, вие ще получите безплатен лиценз за най-новата версия на програмата.
Изтегли
Официална страница
Размер: 6.28 MB
Лиценз: Платен (Shareware)
ОС: Windows All

Any Video Converter е лесна за употреба, безплатна програма, която позволява високоскоростно конвертиране на видео файлове в различни формати. Поддържа конвертиране между почти всички видео формати: DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI, MPEG-4, зададен от потребителя формат и др.

Any Video Converter Free се отличава с опростен и интуитивен интерфейс, леснота на работа, възможност за работа с множество файлове, бързина на работа и други стандартни възможности за програми от този вид. Потребителите ще могат също така да зададат и собствен изходящ формат, в който да конвертират видео файловете си, а също така и да конвертират клипове за преносимите си устройства.

Изтегли
Официална страница
Размер: 14.7 MB
Лиценз: Безплатен (Freeware)
ОС: Windows All

AVI ReComp е програма за прекомпресиране на AVI файлове и подготвянето им за гледане на домашен DVD плеър. При прекомпресирането програмата елиминира възможните GMC и Qpel функции, които може да са използвани в оригиналния AVI файл и може да са проблемни за възпроизвеждане от стационарен DVD плеър. Програмата може да изрязва заредения видео файл, да вгражда субтитри и да добавя черни ивици, в които да поставя субтитрите. Поддържаните формати за субтитри са TMPlayer (.txt), MicroDVD (.txt / .sub), SubViewer2 (.sub), SubRip (.srt), Advanced SubStation Alpha (.ass) и SubStation Alpha (.ssa). Български превод има вграден в програмата.

Изтегли
Официална страница
Размер: 11.1 MB
Лиценз: Безплатен (Freeware)
ОС: Windows All

avi.NET e програма за конвертиране на видео файлове. С нейна помощ ще можете да конвертирате DVD, SVCD, VCD, MPEG1, MPEG2 и HDTV формати в AVI формат.

avi.NET има собствени кодеци, които са вградени в нея и не изисква инсталирането на допълнителни програми, за да конвертира филмите. avi.NET също така има вграден плеър, с който можете да прегледате филмите и има поддръжка за Windows Vista/7.

Изтегли
Официална страница
Размер: 9.86 MB
Лиценз: Безплатен (Freeware)
ОС: Windows All

Camtasia Studio e Screencapture-програма, с която можете да създавате видеофилми в AVI-, MOV-, WMV-, RM- или MPG-формат. Предлага множество специални ефекти, като Ви позволява веднага да редактирате или озвучавате току-що създадените филми.

С помощта на Camtasia Studio можете да запишете всичко, което правите на компютъра и по този начин да го споделите с други потребители. Програмата има дори възможности за създаване на обучаващи материали, демонстрации на програми и други

Изтегли
Официална страница
Размер: 38.6 MB
Лиценз: Платен (Shareware)
ОС: Windows All

ChrisTV е доста мощна програма за управление на ТВ тунери, която ще ви помогне да гледате телевизия и да слушате радио на домашния си компютър и същевременно да имате достъп до множество функции като спиране на картината, запис, нагласяне на таймер за включване и изключване и много други. С тази програма нямате нужда от телевизора и неговите възможности - имате просто всичко.
ChrisTV притежава филтри за пост-обработка на изображението, възможно е да се “заснемат” отделни кадри, всички канали могат да се покажат като един във вид на мозайка. Програмата притежава интерфейс на 25 езика и е предназначена за TV-тунери, съвместими с всички устройства, притежаващи WDM-драйвер и чип BT8x8, Philips SAA713x или Conexant CX2388x.

Изтегли
Официална страница
Размер: 2.08 MB
Лиценз: Платен (Shareware)
ОС: Windows All

Обнови се една от най-известните програми за ТВ-тунери - DScaler. DScaler e универсален TV-Viewer, освобождаващ TV- Картата автоматично от Interlacing-а, намалява количеството на шума и оптимизира картината.

Изтегли
Официална страница
Размер: 1.96 MB
Лиценз: Безплатен (Open Sourcе)
ОС: Windows All

DVD-lab е програма, която интегрира в себе си всички възможни инструменти за работа с DVD-та. Тя е насочена към напредналите потребители, които не се задоволяват с програмите, които им предлагат нещата почти готово, а искат да пипнат и да настроят нещата по начина, по който те желаят.



Изтегли
Официална страница
Размер: 2.91 MB
Лиценз: Платен (Shareware)
ОС: Windows All

Безплатният пакет K-Lite Video Conversion Pack съдържа разнообразни инструменти за конвертиране на видеофайлове в различни формати, а също и за запис на собствени DVD дискове с потребителско меню. В състава на сборника влизат следните компоненти: Avidemux, ImgBurn DVDStyler.




Изтегли
Официална страница
Размер: 15.7 MB
Лиценз: Безплатен (Freeware)
ОС: Windows All

EnhanceMovies е програма, с чиято помощ бързо и лесно ще можете да подобрите качеството на вашите видео файлове. Снимали сте клипче на рожденния ден на приятел, но е било прекалено тъмно - програмата ще ви помогне да се справите с този проблем. С нейна помощ ще можете да редактирате светлината, контраста, цветовете на вашите клипове. Ще можете да добавите един от многото ефекти, за да превърнете вашето видео в професионално. Програмата работи под Windows 98 SE/ME/2000/XP.


Изтегли
Официална страница
Размер: 68.2 MB
Лиценз: Платен (Shareware)
ОС: Windows All













 

Интересни филми Copyright © 2010 Сайта се поддържа с подкрепата на : blogger-bg | 999 Designs